Hippanen aikaa taas vierähtännynnä. Updatea elämästä:

- Muusikonryökäle roikkuu vieläkin mukana

- Asun sen kanssa nykyään myös omassa (vuokra)kämpässä

- Kämpän infot: 75 m2, 3h+keittiö

- Meillä on myös Jasminin lisäksi toinen kissa nykyään, neidin nimi on Vivi ja hän on maailman suloisin

- Mulla on vakituinen duuni nyt ollu jo melkein puol vuotta, toimin siis suunnitteluassistenttina puolveljen firmassa. Palotekninen suunnitttelufirma.

- Oon nyt myös oppisopimuskoulutuksessa. Juuri tälläkin hetkellä on lähiopetuspäivä menossa, jonka takia tätä blogia jaksanki kirjotella kun on niin hemmetin tylsää täällä

- Mulla on nykyään myös kummityttö <3 Jusan ja Dimin tytär Alexandra, 1v7kk

- Ja kun uusia lähisukulaisia syntyy niin myös toisia lähtee tästä maailmasta, isä <3 :(

Oliskohan sitä mitään muuta päivitettävää.. Muuten elämä rullailee suht samanlaisia ratoja. Yleisin päivärutiini on 9-17 töissä (monesti venyy kyllä pidemmäkskin päivät), kotiin, koneelle, nukkumaan. :D 

Pidän myös omaa CSS-servua nykyään, publaa. Toi muusikonryökäle sai mut taas sitäkin peliä pelaamaan ja pitkän aikaa jo pyöri mieles, kuinka hauskaa ois jos ois oma servu.. No, lokakuussa sitte päätettiin sellanen poikien kans vihdoin pistää pystyyn. Mä toimin pääomistajana ja pojat rahottajina/ylläpitäjinä, aika jännää. Niinkin naurettavalta kun se kuulostaa niin oon myös ton pelin myötä saanu uusia hyviä ystäviä (IHAN OIKEESEENKIN ELÄMÄÄN!!111) ja tuttavuuksia. :) Nico <3 Samppa <3 Pasi <3 Joel <3

Mitähän sitä.. Oon just tosiaan täällä koulussa, kun mulla on nykyään noita lähiopetuspäiviä kerran viikossa. Käytiin just äsken läpi komentoja kuten ctrl+c, ctrl+v, yms.... Hieman hajottaa, mutta ei se mitään. Vaikka itekin pidän manuaaleista, niin tää meiän opettaja on ihan maaninen niiden kanssa. Se haluaa, että luetaan jokaikinen manuaali jokasesta ohjelmasta. :') Ehkä se käskee meiän tehdä niin sen takia, ettei voida myöhemmin koskaan sanoa et "no kun emmä voinu tietää tollasta". Sen lempilausahdus vaikuttais olevan "rtfm", joten kai se haluaa sitä sitte viljellä.

Vähän pistäis väsyttämään, ku unohdin ottaa aamulla lääkkeen ja en muutenkaan kerenny syödä aamupalaa :'( Ainiin, tosiaan mulla havaittiin sellanen kun kilpirauhasen vajaatoiminta. En muista mainitsinko siitä viime kirjotuksessa, tuskin. Kai? Huoh, en jaksa tarkistaa. Enivei, joudun popsimaan nyt joka aamu sellasta lääkettä kun Thyroxin. Koko------loppu--------------elämäni---------ajan. K-i-v-a-a! Not.

Hetki, tarkistanpa mistä nuo taas täällä kurssilla puhuu--> hohhoijaa, AutoCADin perusteita. Ja esimerkiks: tiedostojen tallentamista. Jee.. Toisaalta, täällä kurssilla on ihmisiä, jotka ei tiedä miten IE:ssä muutetaan kotisivua tai mikä on windowsin työpöytä, ymssss. Joten kaipa nää on pakko käydä, että seki pysyy messissä.

AHHHHH NÄLKÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ 10min viel ni lounaalle <3 Nomnom. Joo nyt tää teksti menee taas ihan turhaks, joten lopetan suosiolla. Ehkä jatkan taas joku päivä ja höpöttelen lisää jos on liian tylsää, ehkä en. Katsellaan.

Kirahvinhäntätupsu kuittaa.