toka
kolmas
jejee

Joo niin että, tuli sitten tälläinenki härpäke pistettyä pystyyn, hurrrrjaa.
Mitäs.. No eiks blogeissa oo pointti, et kerrotaan mitä on tullu tehtyä?
Aloitetaan siis!

Torstaina joskus illalla James saapu suomeen, tuonne Tampereelle Pirkkalan hirrrveän suurelle lentokentälle. Nuksuiltiin Mikalla, älyttömän kuumassa opiskelijakämpän huoneessa. Tuli ehkä max. 30min nukuttua. Sitte 5.20 herätys ja lähtö Helsinkiin päin. Helsingistä kotiin ja syömäääään. Hetken syntyjä syviä mietittyämme sitten valmistauduttiin lähtemään Kekelle päin, jotta saatais kyyti hääpaikalle.
Häitä varten tuli muuten ostettua ihan uusi valkonen mekko ja muut oheistavarat siihen. Oli pitkästä aikaa nätti ja tyttömäinen olo, kun niissä vetimissä sitten veti. Häät oli kivat, Tuija oli hurjan kaunis ja Joonaskin ehkä oli ihan komea. Tanssittiin paljon, juotiin vielä enemmän ja uitiinki vähän (kiitti Sari seurasta). James luovutti jo ennen kolmea varmaan, itehän valvoin noin puol kaheksaan. Kymmeneltä oli herätys taas ku kyyti oli jo matkalla.
Siitä sitten kotiin, nukkumaan. Heräsin joskus illalla ja kateltiin Jamesin kanssa leffoja, The Departed ja Borat. Departed oli ihan helmi, suosittelen. Ja Borat nyt on jo niin legenda et sitäki voi suositella.

Eilen eli sunnuntaina illalla Tuija lähetti viestin et tulkaa Kekelle dokaa.. Noooh.. Minähän vanhana ammattijuoppona sitten päätin, että sunnuntai on ihan hyvä päivä lähteä dokaamaan, joten siitä kipastiinkin Olarin Krouviin dokailemaan Tuijan, Keken ja Nikin kanssa. Ilta oli ihan hauska, kerrottiin jollekkin Kelvin vai mikä-sen-nimi-olikaan tyypille, että minä ja Tuija mentiin naimisiin perjantaina ja sen naama oli melko näkemisen arvonen. Tietenki vedettiin ihan asiaan kuuluvat showt siihen päälle, poikien suureksi iloksi.
Enivei, tänään käytiin syömässä Roadhousessa Jamesin kanssa, ruoka oli namnam. Sitte apteekin kautta Filmtowniin ostaa karkkkkkia ja siitä kotia. Ja tässä ollaan, tein juuri itelleni sopivan nolife-blogin, jossa voin aina välillä pitää ammattijuopon/nolifen päiväkirjaa.

Eipä sillä, että tätä kukaan ikinä lukis. Omaks huviksenihan mä tykkään kirjotella.